ActualitateLocal

Acțiuni de informare preventivă la operatorii economici care au ca obiect de activitate colectarea deșeurilor metalice de la populație

Reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Podul Înalt” al judeţului Vaslui și-au intensificat acțiunile preventive la agenții economici care se ocupă de colectarea deșeurilor metalice de la populație.

În cazul acestor operatori economici, un risc major este acela ca printre deșeurile metalice reciclate să fie descoperite muniții neexplodate.

Pompierii militari au insistat ca angajații operatorilor economici să conștientizeze pericolele la care se pot expune în cazul nerespectării măsurilor și regulilor de comportare specifice riscurilor care derivă din colectarea deșeurilor metalice de la populație.

Tuturor angajaților din cadrul firmelor de reciclare a deșeurilor metalice, le-au fost prezentate măsurile care trebuie luate pentru prevenirea accidentelor și/sau riscurile la care se expun în zonele în care se presupune că se găsesc muniții rămase neexplodate.

Angajatorii au fost informați asupra măsurilor care trebuie luate la descoperirea munițiilor neexplodate.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button