ActualitateLocal

Accidente de circulatie in mediul rural

accident-mas-politie-si-indicator-295x180
Ieri, pe raza comunelor Miclești și Puiești au avut loc două evenimente rutiere în urma cărora două persoane au suferit vătămări corporale, fiind necesară transportarea acestora la spital.

Pe raza comunei Miclești a avut loc un accident de circulație soldat cu vătămarea corporală a unui bărbat.
Din cercetările efectuate de polițiștii Biroului Drumuri Naționale și Europene a rezultat faptul că E. Christian, de 50 de ani, domiciliat în municipiul București, conducea autoturismul pe D.N. 24, din direcția Iași către Vaslui, pe un sector de drum situat în afara localității Miclești. Într-o curbă la stânga, un autoturism care circula în fața sa, a redus viteza, iar din cauza faptului că E. Christian nu a păstrat o distanță de siguranță corespunzătoare, a intrat în coliziune cu acesta.
Din accident a rezultat vătămarea corporală a unui bărbat, de 84 ani, din municipiul București, pasager pe bancheta din spate în autoturismul condus de E. Christian. Victima a fost transportată la Spitalul Județean de Urgență Vaslui unde a fost diagnosticată cu „fractură humerus”.
Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul alcooltest, iar rezultatele au indicat valori negative.

– Polițiștii Biroului Rutier Bârlad au efectuat cercetări privind un accident de circulație produs în dimineața de 24.05.2016, pe raza comunei Puiești.
I. Ion, de 47 ani, domiciliat în comuna Puiești se deplasa împreună cu soția sa, în vârstă de 40 ani, cu un vehicul cu tracțiune animală pe D.C. 96, pe raza satului Cristești. La un moment dat, animalul s-a speriat, căruțașul a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, iar femeia a căzut din vehicul accidentându-se. La Spitalul municipal de Urgență „Elena Beldiman” Bârlad victima a fost diagnosticată cu „fractură humerus”.

Polițiștii au întocmit dosare de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button