ActualitateLocal

Accident teribil pe DE 581, în localitatea Simila: implicate două mașini și un tir!

Detașamentul de pompieri Bârlad a intervenit cu o autospecială pentru descarcerare, o autospecială de stingere cu apă (autospecială echipată cu modul pentru descarcerare/deblocare) și echipaje specializate, pentru descarcerarea, evaluarea și asigurarea măsurilor PSI, în urma producerii unui accident rutier pe DE 581, în localitatea Simila, comuna Zorleni.

La fața locului a fost deplasată și o ambulanță aparținând SAJ Vaslui, substația Bârlad. În accident au fost implicate un autoturism și un TIR.

La sosirea echipajelor de intervenție au fost găsite cele două autovehicule avariate, iar una dintre cele două persoane implicate în accident, se afla încarcerată în autoturism.

Pompierii militari au intervenit pentru descarcerarea unui bărbat și pentru asigurarea măsurilor PSI. După descarcerare, bărbatul în vârstă de 39 ani a fost predat echipajului de pe ambulanța aparținând SAJ Vaslui.

Cealaltă persoană implicată în accident, un bărbat în vârstă de 56 ani, a fost evaluat medical, dar nu a necesitat îngrijiri medicale.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button