ActualitateLocal

Accident rutier la Bârlad, în zona ConfecțiiUn bărbat de 39 de ani a ajuns la spitalul din Bârlad după ce autoturismul pe care îl conducea a fost tamponat de un altul care circula pe contrasens. 

Detașamentul de Pompieri Bârlad a intervenit cu două autospeciale, dintre care o ambulanță tip B2 EPA, în localitate, pe strada Mihai Eminescu, în apropiere de Centrul de Dializă, pentru un accident rutier în care sunt implicate două autoturisme și doua persoane. Se asigură masuri PSI deoarece au fost raportate scurgeri de lichide combustibile de la unul dintre autoturismele implicate în accident.La fața locului au fost găsite două persoane, una suferise un atac de panică, iar o alta a necesitat îngrijiri medicale că urmare a unor traumatisme.

Bărbatul de 39 de ani a fost transportat la Spitalul Municipal de Urgență „Elena Beldiman”, unde a fost diagnosticat cu „contuzie toraco-abdominală, contuzie la mâna dreaptă, traumatism cranio cerebral”.

Polițiștii i-au testat pe ambii șoferi cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative. Se fac cercetări pentru infracțiunea de „vătămare corporală din culpă”.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button