ActualitateLocal

Accident produs în această dimineață în zona Cartier din municipiul Vaslui

În această dimineață, începând cu ora 05:20, pompierii din cadrul Detașamentului Vaslui au intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și spumă (autospecială echipată cu modul pentru descarcerare/deblocare) și o ambulanță SMURD tip C1 (TIM) pentru asigurarea măsurilor PSI, evaluarea, deblocarea și acordarea primului ajutor victimelor unui accident rutier produs în municipiul Vaslui, pe strada Ștefan cel Mare, vis-a-vis de benzinăria MOL.

În accident au fost implicate două autoturisme în care se aflau cinci persoane.

„La sosirea echipajelor de intervenție au fost găsite două autoturisme avariate, într-unul dintre acestea fiind găsită o victimă blocată. Concomitent cu manevrele pentru deblocare efectuate de pompierii militari, doi membri ai echipajului ambulanței SMURD TIM acordau primul ajutor bărbatului în vârstă de 56 ani. După deblocare, victima a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean de Urgență Vaslui. O a doua persoană a suferit un atac de panică, paramedicii acordându-i primul ajutor.
Celelalte trei persoane implicate în accident au fost evaluate, însă nu au necesitat acordarea de îngrijiri medicale”, a precizat Marius Stanciu, purtătorul de cuvânt al IJSU Vaslui.

Circumstanțele producerii acestui accident rutier sunt cercetate de polițiști vasluieni.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button