ActualitateLocal

Accident grav

index
Polițiștii rutieri au fost sesizați despre producerea unui accident de circulație soldat cu vătămarea corporală gravă a unei persoane. Cauza accidentului este neasigurarea corespunzătoare la efectuarea manevrelor în trafic.

Astăzi, pe raza comunei Mălușteni a avut loc un accident de circulație soldat cu vătămarea corporală a unei persoane.
Ț. Alexandru, de 21 ani, din comuna Mălușteni se deplasa cu autoturismul pe D.C. 65, pe raza localității Țuțcani, iar la un moment dat, a intrat în coliziune cu un moped condus de F. Nicolae, de 67 ani, din aceeași localitate. Bărbatul a ieșit din curtea locuinței și a pătruns cu mopedul pe D.C 65, fără să se asigure.
F. Nicolae a fost transportat la Spitalul Municipal de Urgență Bârlad unde a fost diagnosticat cu ”fractură picior stâng”.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest rezultatul fiind negativ.

Le recomandăm conducătorilor auto să-şi sporească prudenţa pe toată durata deplasării, să circule cu viteză legală, adaptată permanent condiţiilor de drum şi trafic, să nu se lanseze în efectuarea manevrelor de depăşire decât după o temeinică asigurare şi să păstreze o distanţă corespunzătoare faţă de vehiculul dinainte, în aşa fel încât la nevoie oprirea să se poată face în siguranţă.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button