ActualitateLocal

Accident de circulație la Zorleni

accident-mas-politie-si-indicator-295x180
Polițiștii rutieri efectuează cercetări în cazul unui accident de circulație petrecut pe raza comunei Zorleni în urma căruia, trei persoane au suferit vătămări corporale.

În acestă dimineață, pe raza comunei Zorleni a avut loc un accident de circulație soldat cu vătămarea corporală a trei persoane.
B. Mitrel, de 59 de ani, din municipiul Bârlad se deplasa cu autoturismul pe D.N 24 A, din direcția Murgeni către Bârlad. Acesta a intenționat să efectueaze manevra de depășire a unui autoturism condus în aceeași direcție de Ion Ș., de 72 de ani, din orașul Murgeni, însă din cauza nepăstrării unei distanțe de siguranță, a intrat în coliziune cu acesta. După impact Ș. Ion a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și s-a răsturnat în afara părții carosabile.
Din accident a rezultat vătămarea corporală a trei persoane – B. Mitrel, Ș. Ion și soția acestuia, o femeie de 70 de ani. Cele trei persoane au fost transportate la Spitalul municipal de urgență Bârlad. B. Mitrel a fost diagnosticat cu „policontuzii”, Ș. Ion cu „fractură claviculă”, iar femeia cu „traumatism cranio-cercebral”.
Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul alcooltest, iar rezultatele au arătat că nu consumaseră băuturi alcoolice.
În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button