ActualitateLocal

Accident grav, in apropiere de Husi

Untitled-1

Din cauza neadaptării vitezei într-o curbă, ieri, pe un sector de drum situat în afara localității Crețești, a avut loc un accident de circulație soldat cu decesul unui conducător auto în vârstă de 36 ani, cetățean din Republica Moldova.

În seara de 30.05.2016, la ora 22.59, am fost sesizați prin apelul de urgență 112, despre producerea unui accident de circulație pe un sector de drum situat în afara localității Crețești.
La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Serviciului Rutier care în urma cercetărilor au stabilit următoarele:
P. Ruslan, de 36 de ani, cetățean din Republica Moldova, conducea ansamblul format din cap tractor și remorca cisternă încărcată cu 24 tone motorină, pe DN 24 B, din direcția Crasna către Huși. La un moment dat, într-o curbă la dreapta, din cauza faptului că nu a adaptat viteza de deplasare, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a părăsit partea carosabilă și a intrat în coliziune cu un mal de pământ de pe partea stângă a părții carosabile.
Din accident a rezultat decesul conducătorului auto.
Pentru protejarea zonei, timp de 3 ore, circulația rutieră a fost deviată pe o rută ocolitoare, respectiv pe D.J 244 B, prin comuna Crețești.
În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button