A început Târgul de Toamnă de la Vaslui

Primăria Vaslui organizează în aceste zile o nouă ediție a Târgului de Toamnă, găzduită de parcarea Pieței Traian.

Manifestarea a atras producători atât din Vaslui, cât şi din Iaşi, Galaţi, Sibiu, Suceava şi Maramureş. Toate standurile au marfă din belşug, vasluienii fiind interesaţi, de legume, pentru a pregăti zacusca şi tocană, dar şi de produse lactate şi din carne aduse de producători din Vaslui, Sibiu, Suceava şi Maramureş.

Vizitatorii au ocazia să guste mustul din acest an, ţuică din prune, vişinată, dar şi produse din miere, ciocolată de casă, dulceţuri şi tradiţionalul cozonac.

„Astăzi, mâine și duminică putem găsi la Piața Traian produse realizate din roadele pământului, de pe meleaguri vasluiene și din țară. Legume și fructe, produse apicole, lactate, semipreparate din carne, conserve, dulciuri, plante medicinale, material săditor (pomi, bulbi de flori), blănuri și dulciuri sunt produse prezente la acest târg. Nu este de neglijat nici atmosfera plăcută a unui târg cu toate ingredientele lui, din care nu lipsesc vremea plăcută de toamnă, mustul și preparatele la ceaun sau grătar”, anunță organizatorii.

Una dintre cele mai mari atracţii pentru vizitatorii târgului, mici sau mari, a fost pregătirea unui purcel la rotisor.

Despre Actual Vaslui

Vezi şi

Problemele persoanelor seropozitive, discutate în cadrul dezbaterii „Nu-ţi feri privirea!”, organizată de Asociaţia „Iris”

Problemele persoanelor seropozitive din judeţul Vaslui au fost discutate, joi, în cadrul unei dezbateri organizate …

Un moldovean a fost prins la Albița cu 80.000 de euro și 70 de pachete cu țigări

Echipa comună de control din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albiţa a descoperit la …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *