ActualitateLocal

A fost prinsă persoana care i-a sustrat unei tinere telefonul mobil din buzunar

Poliţiştii Biroului Investigații Criminale, din cadrul Poliției Municipiului Bârlad, au reținut un bărbat, în vârstă de 50 de ani, din municipiul Bârlad, bănuit de săvârșirea unei infracțiuni de furt.

Polițiștii Biroului Investigații Criminale Bârlad au documentat și probat activitatea infracțională a unui bărbat, bănuit de comiterea unui furt, în luna septembrie 2022, în zona pieței agroalimentare Sf. Ilie din Bârlad.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii bârlădeni au stabilit faptul că, în data de 22 septembrie 2022, ora 13.00, persoana bănuită de comiterea infracțiunii ar fi sustras din buzunarul pantalonilor persoanei vătămate, o adolescentă de 16 ani din comuna Epureni, județul Vaslui, un telefon mobil, după care, ar fi încercat să se ascundă, luând loc pe un scaun, la un bar din apropiere.

După ce a fost anunțat de către persoana vătămată că va sesiza organele de poliție, bărbatul cercetat ar fi abandonat telefonul mobil sustras după care și-ar fi asigurat scăparea, prin fugă.

În data de 26 septembrie 2022, ca urmare a administrării probatoriului, față de bărbatul cercetat a fost luată măsura reținerii, pe o perioadă de 24 de ore. Acesta a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, care a dispus față de acesta măsura preventivă a controlului judiciar pentru 60 de zile.

Cercetările sunt continuate de către polițiști, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, în vederea stabilirii și probării întregii activități infracționale a bărbatului.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button