ActualitateLocal

A fost inaugurat Centrul de promovare turistică

DSC_5709
Primăria Vaslui a investit aproximativ 290.000 lei într-un Centru Municipal de Informare și Promovare Turistică. Banii provin de la bugetul local, iar obiectivul va reprezenta un centru de infomare pentru vasluieni și turiștii care vin în județul nostru.
“Centrul va avea o activitate foarte importantă. Aici se vor găsi toate informațiile despre municipiu, adresele instituțiilor, firmelor, școlilor, farmaciilor, legăturile cu alte comunități, cu Europa. De aici vor porni traseele turistice prin județ, vor fi organizare simpozioane, tot felul de activități cu caracter cultural, vor fi diseminate informații despre tot județul. Obiectivul are o poziție foarte bună, fiind situat la strada principală, între Centrul Civic și Curțile Domnești. Centrul va fi oglinda municipiului Vaslui”, a spus primarul Vasile Pavăl.
La centrul de informare au fost angajate două persoane licențiate în georgrafie, care vor asigura serviciile de specialitate pentru public.
“De la an la an Vasluiul este vizitat de tot mai multe persoane. La un an de la deschidere vom face o statistică pentru a vedea volumul de activități susținute prin intermediul centrului. Avem prins în buget un caiet de sarcini cu noi pliante despre ce reprezintă Vasluiul. Vizitatorii vor putea viziona la centru filme cu imagini despre Vaslui. Orice trecător își va putea lua din acest centru informațiile de care are nevoie”, a mai spus Vasile Pavăl.
De “Școala altfel” sunt așteptați sute de elevi de la unitățile din învățământ din oraș, care vor susține o serie de activități în cadrul centrului. De asemenea, orice delegație din străinătate care vor vizita municipiul va trece pe la acest punct de infomare, pentru a fi puși la curent cu realitățile locale.
DSC_5711DSC_5708

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button