ActualitateLocal

Primul album al solistei Cosmina Adam

cosmina-adam1
Cosmina Adam îşi lansează sâmbătă, 3 decembrie, primul album de muzică populară. Invitaţii care participă la spectacol sunt cu toţii îndrăgiţi de public. Mihaela Gurău, Lili Ciortan, George Forcos Palade şi Rapsodia Vasluiului, coordonată de maestrul Cristian Năstase, vor fi alături de solistă.
E tanără, frumoasă, iar Dumnezeu i-a dăruit un talent de care oamenii se bucură. Cosmina Adam, căci despre ea este vorba, şi-a împlinit un vis din copilări, iar sâmbătă, 3 decembrie, interpreta îşi va lansa primul album de muzică populară, intitulat “Frumoasă ca mine nu-i”. În timp ce alte domnişoare de vârsta ei colindă cluburile şi preferă distracţia, Cosmina a ales drumul succesului. Chiar dacă pare simplu, vasluianca a muncit mult, încă de la o vârstă fragedă, pentru a ajunge unde şi-a dorit.
Spectacolul de lansare se va desfăşura la Silver Mall, de la ora 18.00, şi este realizat cu sprijinul Consiliului Judeţean, Primăriei Vaslui şi al Centrului Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale.
Alături de Cosmina Adam se va afla şi Grupul “Soleştenii”, care vor oferi un cadru adecvat, specific şezătorilor tradiţionale.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button