ActualitateLocal

Porți deschise la Jandarmerie


Inspectoratul de Jandarmi Judeţean (IJJ) Vaslui şi-a deschis în această dimineaţă porţile şi a primit “inspecţia” a aproximativ 250 de copii. La această activitate au participat elevi ai unor instituții de învățământ din mediul urban, dar și din mediul rural.
Pentru a-i familiariza pe copii cu misiunile, dotarea şi rolul Jandarmeriei în societate, au fost amenajate standuri şi puncte de informare, unde s-au prezentat armamentul, mijloacele de intervenţie antiteroristă, materialele folosite în misiunile de asigurare şi restabilire a ordinii publice, autospecialele de intervenţie, dar şi câinii de serviciu pe care unitatea îi are în dotare.
Cei mici au luat astfel contact direct cu activitatea jandarmilor, au interacţionat cu aceştia şi au urmărit exerciţii demonstrative, devenind “jandarmi pentru o zi”.
”De asemenea, aducem la cunoștiința cetățenilor că sâmbătă 31martie, vom fi prezenți începând cu ora 11.00 în Piața Civică din municipiul Vaslui, iar la ora 13.00 în Piața Civică din municipiul Bârlad, unde se va prezenta oferta educațională din școlile de jandarmi sesiunea 2018 dar și echipamente și tehnică din dotarea jandarmeriei”, a precizat Sorin Niță, purtătorul de cuvânt al IJJ Vaslui.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button