ActualitateNaţional

100 pachete de ţigări ascunse intr-un loc special amenajat după bancheta unui autoturism

IMG4
Poliţişti de frontieră Galaţi-rutier, împreună cu lucrători vamali, au descoperit ascunse, într-un loc special amenajat în spatele banchetei unui autoturism, 2.000 de ţigarete pe care un cetăţean român intenţiona să le introducă ilegal în România.

Astăzi, 27 mai, în jurul orei 05.30, s-a prezentat în Punctul de Trecere a Frontierei Galaţi-rutier, pentru efectuarea formalităţilor necesare trecerii frontierei, pe sensul de intrare în ţară, cetăţeanul român Nicolae P., în vârstă de 41 ani, conducând un autoturism marca Volskwagen, înmatriculat în România.
În urma controlului efectuat, echipa comună formată din poliţişti de frontieră şi inspectori vamali a descoperit, ascunse şi nedeclarate, într-un loc special amenajat în spatele banchetei autoturismului, 2.000 de ţigarete marca Ashima, de provenienţă Duty free.
Conform prevederilor legale a fost luată măsura ridicării ţigaretelor în valoare de 1.200 lei, şi a autoturismului, în valoare de 9.000 lei, în vederea confiscării, iar bărbatul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 5.000 lei.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button