ActualitateLocal

Ziua Persoanelor vârstnice va fi marcată la Vaslui

Pentru Primăria municipiului Vaslui, această zi nu este doar un moment de omagiere a celor aflați în toamna vieții, ci și un prilej de a le arăta respectul și prețuirea pentru demnitatea cu care și-au trăit viața și au contribuit la ceea ce suntem astăzi.

Astfel, de la ora 16, Parcul Copou va răsuna de cântece și voie bună pentru toți cei dornici să petreacă împreună cu seniorii orașului nostru, în acordurile Orchestrei Folclorice Rapsodia Vasluiului, dirijor Cristian Năstase, și ale Grupului Minifolk, coordonat de prof. Flueraș Mihaela.

Beneficiarii centrelor de zi pentru persoane de vârsta a III-a se vor bucura și ei de vizita și poeziile emoționante ale micuților de la grădinițele 3, 5 și 17, de cântecele și voia bună aduse de Grupul Domisong, prof. Carmen Trufia, și Cercul de muzică ușoară, vocală și instrumentală de la Palatul Copiilor Vaslui, coordonat de prof. Alin Bulboacă, precum și de multe surprize plăcute, tombole, diplome, flori, felicitări, concursuri de dans, activități de socializare. Ne dorim, astfel, să-i asigurăm pe vârstnicii vasluieni că le suntem alături în fiecare clipă.

Totodată, Consiliul seniorilor vasluieni va avea o ședință de lucru cu primarul municipiului, ocazie cu care vom arăta respectul cuvenit experienței profesionale și de viață a unor vasluieni remarcabili.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button