Zilele Școlii ”Constantin Parfene” Vaslui


În cadrul Zilelor Școlii ”Constantin Parfene” a avut loc simpozionul internațional ”Educația de calitate-o preocupare a școlii de azi”, ajuns la ediția a IX-a.
La festivitățile dedicate Zilelor Școlii ”Constantin Parfene” Vaslui a participat subprefectul Mircea Gologan.
El a ținut să remarce valoarea dascălilor și a elevilor de la acest gimnaziu, pe care îl consideră unul de top în învățământul vasluian.
”Vin cu mare plăcere, de fiecare dată când ne invitați la manifestările dumneavoastră. Este o școală de top din județ, cu rezultate remarcabile. Vă felicit pentru tot ceea ce faceți, iar Instituția Prefectului va fi deschisă către orice tip de parteneriat educațional. Avem în derulare asemenea parteneriate, cu rezultate excelente”, a declarat subprefectul Mircea Gologan.
Evenimentul a debutat cu o activitate de promovare a lecturii în rândul copiilor, intitulată ”Cărți pretutindeni!”, urmată de un program artistic ”De n-ar lipsi poetul” și simpozionul internațional ”Educația de calitate-o preocupare a școlii de azi”, ajuns la ediția a IX-a.
În final, cei prezenți au participat la diseminarea proiectului ”The Living Book-Augmenting Reading for Life”.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Un vasluian a fost prins la volan cu alcoolemie de 1.02 mg/l; s-a ales cu dosar penal!

Polițiștii Biroului de Ordine Publică, din cadrul Poliției Municipiului Vaslui, aflați în exercitarea atribuțiilor de …

Bărbat din Brașov prins la volan în stare de ebrietate pe un drum național

Polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Vaslui, din cadrul Poliției Municipiului Vaslui, aflați în exercitarea atribuțiilor …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *