Zilele Liceului “Emil Racoviţă”

zilele_ler1
Liceul “Emil Racoviţă” (LER) Vaslui se află în sărbătoare. Unitatea şcolară marchează o nouă ediţie a “Zilelor liceului”, prilej pentru conducere de a organiza o serie de momente festive, care au debutat cu un medalion dedicat patronului spiritual.
În acest an, evenimentul este condensat pe durata a trei zile, în care elevii liceului sunt angrenaţi în activităţi sportive, concursuri şcolare şi simpozioane.
“E un prilej de a prezenta rezultatele liceului nostru, care sunt chiar frumoase. Nu ţintim neapărat locul I, însă ne dorim ca an de an să progresăm, pentru a ne atinge obiectivul”, a declarat Daniel Hulubei, directorul LER Vaslui.
La momentul deschiderii Zilelor Racoviţă au participat foşti şi actuali dascăli, alături de elevii liceului fiind şi viceprimarul Dragoş Cazacu, însoţit de subprefectul Mircea Gologan.
“Vin cu mare plăcere la liceul d-voastră, fiindcă e un model printre celelalte licee din oraş. Este al doilea ca importanţă din Vaslui, iar rezultatele sunt în progres de la an la an”, a spus subprefectul.
Zilele LER mai cuprind concursuri de matematică, literare, de cultură şi civilizaţie engleză, simpozionul judeţean “Traditions culturelles francophones”, concursul de cultură generală “7×7” şi Balul Bobocilor, programat vineri, 25 noiembrie.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

„Viața așa cum a fost să fie” sau muzica transmisă prin cuvinte!

Sala TinArt a Bibliotecii Județene „Nicolae Milescu Spătarul” s-a dovedit a fi „zgârcită” cu spațiul, …

Expoziție de costume populare din Basarabia în foaierul Casei de Cultură „Constantin Tănase” Vaslui

Membrii comunității „Șezătoarea Basarabia”, cu sprijinul Primăriei municipiului Chișinău, au venit în cadrul Zilelor Culturale …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *