Saturday , 28 November 2020, 04:15

Vitezomanii, amendați de polițiștii vasluieni!

Polițiștii vasluieni au intensificat acțiunile de control în trafic. În cadrul activităților au fost verificate peste 215 vehicule și legitimate peste 250 de persoane.

În urma neregulilor constatate, polițiștii au aplicat 154 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste  73.700 lei.

Dintre acestea, 152 au fost aplicate pentru încălcări ale O.U.G. nr. 195/2002 (privind circulația pe drumurile publice). De asemenea, au fost reținute 26 permise de conducere și retrase 2 certificate de înmatriculare.

Cauzele care au condus la reținerea permiselor de conducere au fost următoarele : nerespectarea regimului legal de viteză (18), depășirea neregulamentară (5), conducerea sub influența alcoolului (2) și neacordarea de prioritate vehicule (1), iar cauzele care au condus la retragerea certificatelor de înmatriculare au fost : valabilitatea expirată a inspecției tehnice periodice (2).

Cu ocazia derulării acțiunii, s-a constatat și săvârșirea a 2 infracțiuni la regimul rutier, respectiv ”conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe” .

Despre Actual Vaslui

Vezi şi

Aproximativ 2.000 de firme din județ se vor închide din cauza pandemiei, crede președintele CCIA

Preşedintele Camerei de Comerţ Industrie şi Agricultură (CCIA) Vaslui, Ionel Constantin, preconizează că aproximativ 2.000 …

Accident la ieșirea spre Negrești! Două persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale

Detașamentul de pompieri Vaslui a intervenit cu o autospecială de stingere echipată cu modul pentru …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *