Video:Ei sunt Ambasadorii Vasluiului!

Primarul Vasile Pavăl și viceprimarul Dragoș Cazacu au ținut să confere sportivilor de la CS ”Liga de Est” și CS ”Sulsa”, medaliile de Ambasador al municipiului Vaslui.

Totodată, cele două cluburi au primit Trofeul Excelență în Sportul Vasluian.

”Este prea puțin pentru ceea ce faceți pentru sportul și municipiul Vaslui. Sunteți adevărați ambasadori ai orașului nostru. Suntem mândri de performanțele obținute și meritați toate aplauzele”, a spus primarul Vasile Pavăl.

Sportivii au primit și o veste bună din partea autorităților locale: ”Vom transforma una din centralele termice dezafectate într-o sală modernă, unde să se pregătească în condiții foarte bune”.

Sportivii au ținut să-l surprindă pe edil, conferindu-i un tablou cu un chimonou cu însemnele Federației Române de Taekwon-do ITF și semnăturile tuturor sportivilor medaliați de-a lungul anilor.

LOCUL 5 pe NAȚIUNI la Campionatul Mondial

De curând, cele două cluburi a avut reprezentanți în lotul României, care a participat la Campionatul Mondial de Taekwon-do ITF.

Sportivii vasluieni s-au întors cu rezultate remarcabile.

Astfel, Laura Munteanu a ocupat locul 3, la tull, cu echipa de junioare.

Miruna Lupașcu Miruna a obținut 3 medalii de bronz cu echipa de junioare a României, la tull, tehnici speciale și spargeri forță.

Andra Ghețeu a obținut bronz la spargeri forță, individual, senioare. Aceeași medalie a cucerit-o și cu echipa de senioare, la spargeri forță.

Dragoș Chiriac a cucerit medalia de bronz la tull, individual, iar Adelina Mihai a devenit vicecampioană mondială cu echipa de senioare la tehnici speciale, iar la spargeri forță a obținut bronzul, tot cu echipa României.

Ana Maria Hăisan a contribuit la bronzul pe echipe la spargeri forță, iar Mircea Hondru a obținut locul 3 la tehnici speciale, individual seniori.

El a devenit campion mondial cu echipa de seniori, la tehnici speciale.

Andrei Chiriac a obținut bronzul la tehnici speciale, individual, seniori, iar cu lotul României a cucerit titlul mondial la tehnici speciale.

Ștefan Frățian a contribuit la titlurile mondiale cu echipa României, la tehnici speciale și spargeri forță.

Marcel Miron a devenit campion mondial cu echipa de seniori, la tehnici speciale, iar Georgian Manea a obținut locul 1, la spargeri forță, pe echipe, seniori.

De la Sulsa, cea mai importantă performanță a fost obținută de Alexandru Filip, care a cucerit titlul mondial la tull, individual, o premieră pentru România.

Ștefan Toma a devenit campion mondial, cu echipa României, la spargeri forță, seniori, iar Rareș Mocanu a urcat cu echipa de juniori a României pe cea mai înaltă treaptă a podiumului, la spargeri forță.

Sportivii de la Liga de Est și Sulsa au fost recompensați de Ministerul Tineretului și Sportului cu titlurile de ”Maestru emerit al sportului” și ”Maestru al Sportului”, iar antrenorii Mihai Hondru și Marius Ionicescu au primit titlul de ”Antrenor Emerit al Sportului”.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Florin Acatrinei este liderul marcatorilor în Liga Zimbrilor!

Vasluiul are golgheterul Ligii Zimbrilor după primele 9 etape. Este vorba despre Florin Acatrinei. Interul …

Sporting Juniorul Vaslui, înregistrată oficial în Liga 3!

Sporting Juniorul Vaslui evoluează din sezonul viitor în Liga 3, anunță Federația Română de Fotbal …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *