VIDEO/ Zile de sărbătoare la Viacons Rutier Huși!

Astăzi și mâine, curtea societății Viacons Rutier Huși va fi animată de colindători și urători.

Startul a fost dat de angajații firmei, care au ținut să transmită tradiționalul plugușor de la final de an pentru întreaga conducere.

Managerul Ioan Ciomaga a ținut să le ofere urătorilor colaci, fructe, dar și un pahar cu vin fiert, mulțumindu-le pentru cuvintele transmise.

”A fost un an deosebit din toate punctele de vedere, atât ca activitatea la Viacons, cât și pe întreaga țară. Mă refer la problemele legate de pandemia de coronavirus. Cu toate acestea, societatea noastră a reușit să facă față la toate provocările. Lucrările cele mai complexe au adus și satisfacții mari. Lucrarea cea mai importantă a fost predată anul acesta, respectiv în luna noiembrie. Este vorba despre modernizarea DJ 284, însumând 22 km de drum modernizat, cu o valoare de aproape 10 milioane de euro. Această lucrare a fost complexă. Am avut lucrări de artă. Cu siguranță mă bate gândul să investesc și în drumuri naționale. Nu plec de la conducerea firmei până nu voi realiza și primii 30 km de drum național”, a spus Ioan Ciomaga.

La Viacons Rutier a mai colindat corul Seminarului Teologic din Huși, iar mâine, copiii salariaților se vor întâlni cu Moș Crăciun.

De asemenea, sunt așteptați să colinde maicile de la Mănăstirea de pe dealul Dobrinei, copiii din Hurdugi și Grupul vocal Giocosso.

Un reportaj video urmăriți aici:

Despre Actual Vaslui

Vezi şi

Update/ Victima a decedat! Muncitor în stare critică, după ce a căzut un mal de pământ peste el!

Detașamentul de pompieri Vaslui a intervenit cu cinci autospeciale și echipaje specializate pentru salvarea unui …

Accident cu victime în zona Dedeman! O persoană a rămas încarcerată!

Detașamentul de pompieri Vaslui a intervenit cu o autospecială pentru descarcerare și două ambulanțe la …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *