Tuesday , 31 January 2023, 12:44

Video / Două locuințe făcute scrum la Corni Albești

Detașamentul de pompieri Vaslui a intervenit cu două autospeciale de stingere cu apă și un echipaje specializate pentru limitarea și lichidarea unui incendiu care a cuprins două locuințe din localitatea Corni Albești, comuna Albești.

La fața locului au mai intervenit SVSU Albești și o ambulanță tip B aparținând SAJ Vaslui.

La sosirea echipajelor de intervenție, incendiul se manifesta prin ardere generalizată la două case (una dintre acestea era nelocuită, iar cea de-a doua se afla în conservare) și două anexe gospodărești, existând pericol de propagare la o locuință din apropiere.

Pe timpul intervenției, proprietarul locuinței a avut nevoie de îngrijiri medicale, acesta înhalând o cantitate mică de fum și având probleme cardiace. După acordarea primului ajutor și monitorizare, bărbatul în vârstă de 62 ani a refuzat transportul la spital.

După aproximativ trei ore, incendiul a fost lichidat. Au ars cele două case, bunurile din acestea, un depozit pentru porumb, documente și o sumă de bani (după declarația proprietarului, circa 15.000 lei). A fost salvată o locuință și o anexă gospodărească.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost un scurtcircuit electric produs la o consolă și la tabloul electric al uneia dintre case.

Despre Actual Vaslui

Vezi şi

Tânăr reținut după ce i-a furat telefonul unei femei pe o stradă din Bârlad

Poliţiştii Biroului Investigații Criminale, din cadrul Poliției Municipiului Bârlad, au reținut un bărbat de 32 …

Bărbat din Laza reţinut de poliţişti după ce a agresat două pisici

Un bărbat în vârstă de 31 de ani din comuna Laza a fost reţinut de …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *