Viacons Rutier Huși, în sprijinul Batalionului 202 Apărare CBRN (Intervenție la dezastre) ”General Gheorghe Teleman”

Ioan Ciomaga, managerul SC Viacons Rutier Huși, s-a numărat printre invitații speciali ai ceremoniei de aniversare a 70 de ani de la înființarea unității militare.

Comandantul batalionului, locotenent-colonelul ing. Florin Girigan, a ținut să-i mulțumească public directorului firmei hușene, pentru sprijinul acordat în pregătirea evenimentului.

Astfel, firma hușeană a asfaltat drumul din interiorul garnizoanei, și a ridicat placa de identitate de la intrarea în unitatea militară, dezvelită cu ocazia marcării celor 7 decenii de istorie și excelență militară la Huși.

”Ținem să-i mulțumim unui om special, care este aproape de nevoile unității militare, sprijinindu-ne inclusiv la construcția capelei. Fără ajutorul domniei sale nu am fi reușit să modernizăm calea de acces principală din incinta unității și nici să avem placa de identitate de la intrare”, a spus conducerea Batalionului 202 Apărare CBRN Huși.  

Despre Actual Vaslui

Vezi şi

Tânăr din Bârlad reținut pentru trafic de droguri

La data de 27 iunie a.c., polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Vaslui, împreună …

Autoritățile se pregătesc de perioada caniculară

Având în vedere atenționările Ministerului Mediului, Apelor și Pădurilor – Administrația Națională de Meteorologie, privind …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *