ActualitateLocal

Vasluiul, în cea mai colorată perioadă a anului!


Cine a trecut prin centrul Vasluiului, cu siguranță nu a plecat acasă cu mâna goală. Primăria a organizat, pentru al doilea an consecutiv, Târgul de flori, eveniment pe care speră să-l transforme în unul de tradiție în rândul vasluienilor.
Manifestarea a captat atenția tuturor trecătorilor, fascinați de ideea primarului Vasile Pavăl, care a “înflorit” pentru trei zile toată piața civică. Sunt prezenți peste 30 de producători de flori și material dendrologic din Vaslui și din alte județe, iar evenimentul se bucură de un real succes.
Primarul Vasluiului a venit cu inițiativa de a forma o zonă dedicată evenimentului, unde să fie plantați arborii și florile donate de participanți și vizitatori.
La eveniment participă cu stand propriu Direcția Silvică Vaslui, care a fost luat cu asalt de vasluieni, reprezentanții instituții afirmând că nu se așteptau la asemenea vânzări.
La Serbarea Florilor, un punct de atracție au fost cactușii. Vasluianul Vasile Bigu a reușit să transforme un hobby în artă, cultivând anual peste 3.000 de exemplare, cu care participă la diferite târguri.
Serbarea Florilor de la Vaslui se va încheia duminică, 21 mai, iar în această perioadă vasluienii se vor bucura de spectacolul de culori. Cei interesați vor putea admira, în afară de flori și aranjamente florale, plante exotice, plante ornamentale, semințe și bulbi de flori sau sisteme de irigații.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button