Vasluian reținut de polițiști, după ce i-a furat telefonul unei femei!

Poliţiştii vasluieni au reținut un bărbat, de 57 de ani, din comuna Gârceni, județul Vaslui, bănuit de comiterea infracțiunii de tâlhărie.

Polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Vaslui din cadrul Poliției Municipiului Vaslui au probat activitatea infracțională a unui bărbat de 57 de ani, din localitatea Gârceni, bănuit de comiterea infracțiunii de tâlhărie.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit că, în ziua de 6 aprilie a.c., ora 11.00, persoana bănuită de comiterea infracțiunii ar fi deposedat, prin violență, o femeie de 44 de ani, din aceeași localitate, de un telefon mobil.

Prejudiciul cauzat în urma comiterii infracțiunii este estimat la 300 de lei, fiind recuperat de polițiști și restituit persoanei vătămate.

Urmare a probatoriului adminstrat, în data de 6 aprilie a.c., poliţiştii au luat față de bărbat măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore, urmând ca acesta să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, pentru a fi dispusă o nouă măsură preventivă.

Cercetările sunt continuate de către polițiști, în vederea probării întregii activități infracționale a bărbatului.      

Despre Actual Vaslui

Vezi şi

Captură impresionantă la Albița! Aproape 50 mii de cartușe letale descoperite în portbagajul unei mașini conduse de un moldovean!

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albița  efectuează cercetări cu privire …

Cinci bărbați reținuți de polițiști, după ce au încercat să-și facă dreptate cu parul

Poliţiştii Secției 4 Poliție Rurală Huși au reţinuți cinci bărbați, din comunele Dimitrie Cantemir și …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *