ActualitateLocal

Vasluian prins la volanul unui tractor neînmatriculat

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Berezeni efectuează cercetări în privinţa unui cetățean român care a fost depistat, în trafic, conducând un tractor neîmatriculat.

Pe timpul desfăşurării unei misiuni specifice de supraveghere şi control, un echipaj al poliției de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Berezeni – I.T.P.F. Iaşi a oprit pentru control, staţia I.T.A. Gura – Boziei, un tractor marca Belarus, condus de un cetăţean român, în vârstă de 49 ani.

”La controlul de frontieră, colegii noştri au constatat că vehiculul nu are aplicate plăcuțe de înmatriculare. În urma verificărilor specifice efectuate, polițiștii de frontieră au stabilit că utilajul agricol nu figurează în bazele de date ca fiind înmatriculat sau înregistrat”, a spus Irina Mirică, purtătorul de cuvânt al Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Vaslui.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punerea în circulaţie sau conducereape drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat sau înregistrat, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button