Vasluian cu dosar penal pentru tăinuire! Deținea o mașină, dată în alertă pentru furt de către autoritățile italiene!

Poliţiştii Serviciului de Investigații Criminale, din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Vaslui, au depistat şi indisponibilizat un autoturism care făcea obiectul alertei de furt emise de autoritățile din Italia.

Bărbatul în posesia căruia a fost depistat autoturismul este cercetat pentru infracțiunea de tăinuire.

În cursul zilei de ieri, 24 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui – Serviciul de Investigații Criminale au derulat o acțiune pe linia combaterii traficului internațional cu autovehicule furate pe raza municipiul Vaslui. Astfel, la ora 09:45, pe strada Gheorghe Doja, din municipiul Vaslui, a fost identificat un bărbat de 35 de ani, din municipiul Vaslui, conducând un  autoturism înmatriculat provizoriu în județul Vaslui, care făcea obiectul alertei de furt emise de către autoritățile din Italia.

Poliţiştii au luat măsura ridicării și indisponibilizării autoturismului, în vederea expertizării și a clarificării situației juridice.  

Totodată, pe numele bărbatului a fost deschis un dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăinuire.

Cercetările sunt continuate de către polițiști, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui,  în vederea probării întregii activități infracționale.     

Despre Actual Vaslui

Vezi şi

Un tânăr și doi minori, cercetați după ce au furat mai multe bunuri dintr-o magazie

Polițiștii vasluieni au reținut un bărbat din municipiul Vaslui, județul Vaslui, bănuit de săvârșirea infracțiunii …

Mașină ieșită în decor la Badeana

Update/ Detașamentul de pompieri Bârlad a intervenit cu o autospecială echipată cu modul pentru descarcerare/deblocare, …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *