Vaslui: bărbați reținuți pentru vătămare corporală

Doi bărbați din comuna Deleni sunt cercetați de polițiști pentru o agresiune comisă asupra unui consătean. Unul din bărbați a fost reținut 24 de ore și va fi prezentat organelor judiciare cu propunerea de dispunere a unei măsuri preventive.

Polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Vaslui efectuează cercetări față de doi bărbați în vârstă de 29 și 42 de ani, din comuna Deleni, pe numele cărora a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală. Victima infracțiunii este un bărbat în vârstă de 53 de ani, din aceeași localitate.
În ziua de 23 mai a.c., cei doi bărbați, de 29 și 42 de ani, au ajutat la reconstruirea unui gard situat între proprietatea victimei și un alt consătean. Întrucât victima a adresat injurii și amenințări vecinului de proprietate, bărbații de 29 și 42 de ani au intervenit și au lovit-o. Urmare a loviturilor primite, partea vătămată a suferit leziuni care au necesitat internarea.
În ziua de 24 mai a.c., bărbatul de 29 de ani a fost reținut de polițiști 24 de ore și astăzi va fi prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Vaslui cu propunerea de dispunere a unei măsuri preventive.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Polițiștii vasluieni prezenți la Festivalul „Motorfest” de la Bârlad

Polițiștii din cadrul Compartimentului de Analiză și Prevenire a Criminalității, împreună cu reprezentanți din cadrul …

Accident cu victime în zona Cișmeaua Moldovencei

Detașamentul de pompieri Vaslui a intervenit cu trei autospeciale și echipaje specializate la un accident …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *