Saturday , 1 October 2022, 10:50

Vasile Pavăl a nășit 40 de perechi de vasluieni


Primăria Vaslui a fost gazda unui eveniment emoţionant – o nouă ediţie a balului “Nunta de Aur”, în cadrul căruia sunt celebrate dragostea, respectul, familia şi longevitatea cuplurilor care aniversează 50 de ani de căsnicie. Naşi au fost şi în acest an primarul Vasile Pavăl şi viceprimarul Daniel Neacşu.
“Este un eveniment pe care îl organizăm cu bucurie pentru nişte oameni faţă de care avem un mare respect, cărora le suntem datori şi pe care întotdeauna îi întâmpinăm cu mare drag. Anul acesta avem 40 de perechi, care au împlinit 50 de ani de căsnicie”, a declarat primarul Vasile Pavăl.
Într-o atmosferă de sărbătoare, cu toţii şi-au amintit cele mai frumoase momente ale tinereţii şi au retrăit momentul căsătoriei, dar şi jumătatea de secol trăită împreună, cu bune şi cu rele.
“Înţelegere, respect şi iubire! Toate acestea ne-au ghidat în relaţia noastră. Încă de când ne-am cunoscut ne iubim şi ne-am iubit mult în toţi anii aceştia“, ne-a mărturisit una dintre perechile sărbătorite.
Masa festivă, şampania şi muzica nu au lipsit de la acest eveniment. Din partea Primăriei Vaslui, cuplurile de “însurăţei” au primit câte un certificat de căsătorie simbolic, un buchet de flori, un plic cu bani, dar au avut parte şi de alte surprize oferite de organizatori.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Tânăr din Băcești reținut după ce a agresat fizic un ieșean

Poliţiştii Secției 6 Poliție Rurală Negrești, din cadrul Poliției Orașului Negrești, au reținut un tânăr, …

Elevii de la Liceul „Ștefan Procopiu” s-au întâlnit cu Polițiștii de la Siguranță școlară

Polițiștii Biroului Siguranța Școlară, din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui, și cei din cadrul …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *