Uniunea Europeană sprijină îmbunătățirea competențelor didactice si creșterea calității în mediul şcolar

ZĂPODENI, VASLUI, 16.12.2020

Școala Gimnazială ”Mihai Eminescu”, sat Zăpodeni, anunţă organizarea Conferinţei de lansare a proiectului cu titlul “Să integrăm creativitatea!”, pe data de 16.12.2020, începând cu ora 11.00, în sistem online, prin aplicația Zoom.

În cadrul Programului “Erasmus+” 2014-2020, cu finanţare din partea Comisiei Europene prin Agenţia Naţională pentru Programe Comunitare în Domeniul Educaţiei şi Formării Profesionale, Școala Gimnazială ”Mihai Eminescu”, sat Zăpodeni a obţinut un grant pentru proiectul “ Să integrăm creativitatea!”. Obiectivul general al proiectului vizează imbunătățirea calității educației, prin participarea la cursuri de formare a cadrelor didactice, care să conducă la progres educativ, creșterea stimei de sine și asigurarea incluziunii sociale a elevilor pe viitor.

“Să integrăm creativitatea!” este un proiect de mobilitate pentru 6 cadre didactice, care vor participa într-un singur flux la cursul de formare “School inclusion for social inclusion”,  în perioada 02-13 august 2021, in Cipru. După participarea la formare, beneficiarii vor folosi competențele dobândite și materialele din portofoliul de curs, în scopul valorizării acestora în activitătile din școală, curriculare si extracurriculare, în proiectarea și implementarea metodelor creative, integrative în activitatea la clasă.

Proiectul se implementează pe o durată de 12 luni, în perioada 16 Noiembrie 2020 –15 Noiembrie 2021 , fiind finanţat cu suma de 21.390 Euro prin Erasmus+ 2014-2020, Acţiunea Cheie 1- Proiect de mobilitãţi individuale pentru educaţie şcolarã, număr contract: 2020-1-RO01-KA101-079238.

Despre Actual Vaslui

Vezi şi

45 de unităţi şcolare vor funcţiona în scenariul roşu de săptămâna viitoare

45 de unităţi de învăţământ din judeţul Vaslui vor funcţiona în scenariul roşu de la …

Trei accidente ciudate în mai puțin de o oră

Astăzi, ambulanțierii au fost solicitați să intervină la trei evenimente rutiere ciudate, în mai puțin …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *