Un vasluian, surprins într-o explozie produsă într-un garaj în localitatea Vetrișoaia

Sectia de pompieri Huși a intervenit cu două autospeciale de stingere cu apă, o ambulanță SMURD tip B2 și echipaje specializate pentru limitarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la un garaj din localitatea Vetrișoaia, comuna Vetrișoaia.

La fața locului a intervenit și SVSU Vetrișoaia cu o autocisternă cu apă și un echipaj de voluntari.

La sosirea echipajelor de intervenție, incendiul se manifesta prin ardere generalizată la nivelul unui garaj și a unui autoturism, existând pericolul de propagare la o locuință din apropiere.

Până la sosirea echipajelor de intervenție, în garaj se produsese o explozie în care a fost surprinsă și o persoană. Victima, o persoană de sex masculin în vârstă de aproximativ 60 ani suferise arsuri, dar era conștientă.

Victima a primit primele îngrijiri medicale în ambulanța SMURD, după care a fost transportată la Compartimentul Urgențe din cadrul Spitalului Municipal “Dimitrie Castroian” din Huși, aceasta fiind diagnosticată cu arsuri de gradele I și II pe față, pe gât și pe membrele superioare.

Pompierii militari au acționat pe două sectoare de intervenție, primul pentru limitarea și lichidarea incendiului, iar cel de-al doilea, pentru protecția locuinței din apropiere.

Incendiul a fost lichidat în limitele găsite. Au ars: acoperișul din tablă pe astereală din lemn pe o suprafață de aproximativ 25 metri pătrați, circa 50 litri benzină, diverse scule, aparate electrice și produse textile.

Au fost distruse: un autoturism (în proporție de aproximativ 70%), un compresor, diverse utilaje. A fost salvată locuința.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost un scurtcircuit electric produs la instalația electrică.

Despre Actual Vaslui

Vezi şi

45 de unităţi şcolare vor funcţiona în scenariul roşu de săptămâna viitoare

45 de unităţi de învăţământ din judeţul Vaslui vor funcţiona în scenariul roşu de la …

Trei accidente ciudate în mai puțin de o oră

Astăzi, ambulanțierii au fost solicitați să intervină la trei evenimente rutiere ciudate, în mai puțin …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *