Saturday , 27 February 2021, 17:57

Un vasluian s-a ales cu dosar penal, după ce a fost prins fără permis corespunzător de conducere la Vama Albița

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albiţa efectuează cercetări cu privire la un bărbat, care conducea un ansamblu de vehicule, deşi ştia că permisul de conducere deţinut era necorespunzător categoriei din care făcea parte mijlocul de transport respectiv.

În data de 18 noiembrie a.c., în jurul orei 17.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa – I.T.P.F. Iaşi, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control pentru trecerea frontierei, pe sensul de ieşire din ţară, cetăţeanul român E.A., în vârstă de 34 de ani, domiciliat pe raza judeţului Vaslui, care conducea un autovehicul marca Mercedes, înmatriculat în Lituania, ce tracta o remorcă tip platformă, înmatriculată în R. Moldova.

”La controlul de frontieră, în urma verificărilor specifice efectuate, colegii noştri au constatat că bărbatul este posesorul unui permis de conducere valabil pentru categoriile AM, B, C, iar pentru a putea conduce ansamblul rutier respectiv este necesară deţinerea categoriilor “B şi E””, a declarat Denis Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPTF Iași.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere de către o persoană al cărei permis de conducere este necorespunzător categoriei din care face parte vehiculul respectiv, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun.

Despre Actual Vaslui

Vezi şi

Un depozit de furaje din Cotic făcut scrum de la o țigară aruncată aiurea!

Garda II Negrești din cadrul Detașamentului de pompieri Vaslui a intervenit cu o autospecială de …

Incendiu într-o scară de bloc la Bârlad: 6 persoane au fost evacuate!

Detașamentul de pompieri Bârlad a intervenit cu două autospeciale de stingere cu apă, o autoscară …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *