Un vasluian, prins la furat cu mașina fără a deține permis de conducere, băgat la zdup

În cadrul activităţilor operative desfăşurate zilele trecute, polițiștii negreșteni au pus în aplicare un mandat de executare a unei pedepse cu închisoarea.

Polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Negrești din cadrul Poliției Orașului Negrești au căutat și depistat în localitatea Băcești, județul Vaslui, un bărbat în vârstă de 22 de ani, domiciliat în aceeași localitate.

Pe numele acestuia, în data de 5 octombrie a.c., Judecătoria Vaslui a emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, pentru o perioadă de 3 ani și 6 luni, pentru săvârșirea infracțiunilor de ”conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și ”furt calificat”.

Persoana a fost preluată de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui, și condusă la Penitenciarul Vaslui, în vederea executării pedepsei dispuse de către instanța judecătorească.

Despre Actual Vaslui

Vezi şi

Tânăr din Bârlad reținut pentru trafic de droguri

La data de 27 iunie a.c., polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Vaslui, împreună …

Autoritățile se pregătesc de perioada caniculară

Având în vedere atenționările Ministerului Mediului, Apelor și Pădurilor – Administrația Națională de Meteorologie, privind …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *