ActualitateLocal

Un vasluian a intrat cu mașina într-un cap de pod la Solești

Detașamentul de pompieri Vaslui a intervenit cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă (autospeciale echipate cu module pentru descarcerare/deblocare), o ambulanță SMURD tip C1 (TIM), o ambulanță SMURD tip B2 (EPA) și echipaje specializate, la un accident rutier produs pe DN24, în localitatea Solești, comuna Solești. În accident a fost implicat un autoturism în care se aflau două persoane.

La sosirea echipajelor de intervenție a fost găsit un autoturism avariat, persoanele din interior fiind evacuate.

Autoturismul lovise un cap de pod, iar în urma impactului s-au produs scurgeri de ulei și combustibil pe carosabil. Circulația este întreruptă pe un sens de mers.

Victimele accidentului au fost evaluate și au primit primul ajutor medical. O femeie în vârstă de 51 ani a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean de Urgență Vaslui, aceasta fiind diagnosticată cu politraumatisme în urma producerii unui accident rutier. Conducătorul auto (53 ani) a refuzat transportul la spital.

Pompierii au asigurat măsuri PSI, au curățat și spălat asfaltul de combustibilul scurs. Circulația va fi reluată după ce carosabilul va fi curățat și spălat.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button