Un vasluian a ajuns după gratii, după ce și-a agresat mama

Un bărbat din municipiul Vaslui a fost reținut de către poliţiştii Biroului de Investigații Criminale al Poliției Municipiului Vaslui, pentru săvârșirea infracțiunilor de violență în familie, nerespectarea unei hotărâri judecătorești, furt și distrugere.

În data de 26 august a.c., Poliția Municipiului Vasluia fost sesizată, prin apel 112, cu privire la faptul că un bărbat în vârstă de 25 de ani, din Vaslui, și-a fi agresat mama, la locul acesteia de muncă, din Vaslui. 

Cu ocazia cercetărilor efectuate, poliţiştii Biroului de Investigații CriminaleVasluiau stabilit că în data de 24 august a.c., împotriva bărbatului cercetat a fost emis un ordin provizoriu de protecție, pe o perioadă de 5 zile, după ce acesta și-ar fi agresat mama. În cursul zilei de ieri, bărbatul a încălcat în mod voit măsurile ordinului de protecție provizoriu emis împotriva sa, după ce s-a deplasat la locul de muncă al mamei sale, unde a agresat-o și i-a sustras un ceas de mână.

Tot în cursul zilei de 26 august a.c., bărbatul s-ar fi deplasat în zona “Nord” a muncipiului Vaslui, ocazie cu care a zgâriat aripa unui autoturism parcat, provocând avarii în valoare de peste 3.000 lei.

În urma probatoriului administrat, la data de 26 august a.c., polițiștii l-au reținut pe bărbat pentru o perioadă de 24 ore. Astăzi, acesta a fost prezentat Judecătoriei Vaslui, care a dispus arestarea sa preventivă pentru 30 de zile.

Cercetările sunt continuate de către polițiști, în vederea probării întregii activități infracționale a bărbatului.

Despre Actual Vaslui

Vezi şi

Comuna Hoceni are sediu nou de primărie

Astăzi, președintele Consiliului Județean (CJ) Vaslui, Dumitru Buzatu, și vicepreședintele Ciprian Trifan au participat la …

A apărut harta arborilor remarcabili din România. Sunt cartografiați arborii bătrâni. Vasluiul are opt specii de copaci care arată spectaculos!

O inițiativă pornită în 2015 a adus în 2020 o hartă a arborilor bătrâni din …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *