Un tânăr inconștient din Codăești, prins la volan în stare de ebrietate și fără a deține permis de conducere

Polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției Municipiului Vaslui aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe drumul comunal DC 165, în localitatea Ghergheleu, comuna Codăești, județul Vaslui, au depistat și oprit în trafic, pentru control, un autoturism înmatriculat în județul Vaslui, condus de către un tânăr de 22 ani, din localitatea Codăești.

Procedând la efectuarea de verificări, s-a stabilit că tânărul depistat conducând autoturismul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule și acesta ar fi luat autoturismul din curtea locuinței, fără a avea acordul proprietarului.

Totodată, întrucât acesta emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând o valoare de 1,18 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Ulterior, acesta a fost condus la Serviciul Județean de Medicină Legală Vaslui, în vederea recoltării de probe biologice.

În urma cercetărilor efectuate în cauză și a probatoriului administrat, împotriva bărbatului, în cursul zilei de ieri, 21 februarie a.c., față de bărbat a fost luată măsura reținerii pe o perioadă de 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi, acesta să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, cu propunerea emiterii unei măsuri preventive.

Cercetările sunt continuate în vederea probării întregii activități infracționale a tânărului, sub aspectul comiterii infracțiunilor de ”conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice”, ”conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și ”furt în scop de folosință”.

Despre Actual Vaslui

Vezi şi

Parastas la Catedrala Episcopală din Huși pentru Episcopul Grigorie Leu

Luni, 1 martie 2021, începând cu ora 11.00, se va oficia, la Catedrala Episcopală din …

Copilul din Huşi cu arsuri grave nu poate fi transferat la Bucureşti

Fetiţa de 1 an şi 9 luni care a suferit arsuri grave pe o mare …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *