Thursday , 29 September 2022, 22:19

Un tânăr gelos din Suletea a băgat în spital o minoră, după ce a agresat-o

Polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Murgeni au documentat și probat activitatea infracțională a unui tânăr, în vârstă de 18 ani, din comuna Șuletea, județul Vaslui, bănuit de săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit că, în data de 20 iunie 2022, la ora 15.40, tânărul cercetat, aflat în localitatea/comuna Epureni, județul Vaslui, pe fondul unei stări de gelozie, ar fi provocat scandal și ar fi agresat o minoră de 15 ani, din aceeași localitate, cu care anterior ar fi avut o relație de prietenie.

Victima a fost examinată medico-legal traumatologic, ocazie cu care, în baza concluziilor preliminare, s-a stabilit că necesită un număr de 11-12 zile de îngrijiri medicale pentru vindecare.

În cursul zilei de 21 iunie 2022, ca urmare a administrării probatoriului, poliţiştii din Murgeni au luat față tânăr măsura reținerii, pe o perioadă de 24 de ore. Tot astăzi, 21 iunie 2022, acesta urmează a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, pentru dispunerea unei măsuri preventive.

Cercetările sunt continuate de către polițiști, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, în vederea stabilirii și probării întregii activități infracționale a tânărului.      

Despre Actual Vaslui

Vezi şi

„Conduita preventivă salvează vieți” este mesajul transmis de polițiștii vasluieni

În perioada septembrie 2022 – martie 2023, polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean …

Amenzi în valoare de peste 1,2 milioane de lei, date de comisarii Gărzii de Mediu de la începutul anului

Reprezentanţii Comisariatului Judeţean Vaslui al Gărzii Naţionale de Mediu au dat amenzi în valoare de …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *