Un tânăr din Bârlad l-a lăsat pe un bărbat fără pensie!

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Bârlad au probat activitatea infracțională a unui bărbat de 22 ani, din municipiul Bârlad, bănuit de comiterea infracțiunii de tâlhărie.

În data de 25 martie 2021, Poliția Municipiului Bârlad a fost sesizată de către un bărbat, în vârstă de 55 de ani, din Bârlad, cu privire la faptul că, în ziua de 19 martie a.c., ar fi fost deposedat de suma de 500 de lei, de către un bărbat necunoscut.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit că în data de 19 martie a.c., ora 13:00, persoana vătămată (bărbatul de 55 de ani) ar fi deposedată, prin smulgere, de suma de 500 de lei (pensia), în timp ce se afla în zona domiciliului său, din Bârlad, strada Alexandru Vlahuță.

Polițiștii au identificat persoana bănuită de comiterea infracțiunii și în baza a probatoriului adminstrat, în cursul zilei de astăzi, 21 aprilie a.c., au luat față de bărbat măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore. Acesta urmează a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, pentru dispunerea unei măsuri preventive.

Cercetările sunt continuate de către polițiști, în vederea probării întregii activități infracționale.      

Despre Actual Vaslui

Vezi şi

Ziua Națională a României a fost marcată la Vaslui printr-un ceremonial militar și religios

Manifestările dedicate Zilei Naționale a României au debutat cu un ceremonial militar și religios în …

Doi profesori vasluieni recompensați cu Ordinul Meritul pentru Învățământ în grad de Cavaler

Președintele României, domnul Klaus Iohannis a semnat luni, 28 noiembrie 2022, decretul nr. 1376 prin …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *