Un tânăr din Băcești nu s-a cumințit! Concubina, agresată din nou, iar polițiștii l-au reținut pe bărbat!

Polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Negrești din cadrul Poliției Orașului Negrești au reținut un bărbat în vârstă de 21 de ani, din Băcești, județul Vaslui, cercetat sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de violență în familie.

În data de 9 august a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Negreștiau fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că un bărbat în vârstă de 21 de ani, din Băcești, și-a agresat concubina.  

Cu ocazia cercetărilor efectuate, poliţiştii Secției 6 Poliție Rurală Negreștiau stabilit că în data de 9 august a.c., ora 18.30, pe fondul consumului de alcool și al geloziei, bărbatul bănuit de comiterea infracțiunii și-ar fi agresat concubina, în vârstă de 21 de ani, aplicându-i mai multe lovituri în zona corpului și a capului. Acțiunea violentă a agresorului ar fi continuat, acesta folosindu-se de un cuțit cu care a încercat să lovească victima, ocazie cu care i-a produs o plagă în zona exterioară a mâinii.

Persoana vătămată a  fost prezentată la Serviciul de Medicină Legală Vaslui, în vederea expertizării medico-legale traumatologice, iar în baza concluziilor preliminare s-a stabilit că aceasta necesită un număr de 4-5 zile îngrijiri medico-legale.

În urma probatoriului administrat, la data de 10 august a.c., polițiștii l-au reținut pe bărbat pentru o perioadă de 24 ore, iar în cursul aceleași zile, a fost prezentat Judecătoriei Vaslui care a dispus arestarea preventivă a acestuia pentru 30 de zile.

Cercetările sunt continuate de către polițiști, în vederea probării întregii activități infracționale a bărbatului.

Bărbatul a mai fost reținut și arestat preventiv în cursul lunii aprilie a.c., tot ca urmare a unei agresiuni îndreptate împotriva concubinei sale și a familiei acesteia.

Cercetările în acest dosar au fost sistate după ce a intervenit împăcarea părților, agresorul fiind pus de îndată în libertate.

Despre Actual Vaslui

Vezi şi

„Viața așa cum a fost să fie” sau muzica transmisă prin cuvinte!

Sala TinArt a Bibliotecii Județene „Nicolae Milescu Spătarul” s-a dovedit a fi „zgârcită” cu spațiul, …

Expoziție de costume populare din Basarabia în foaierul Casei de Cultură „Constantin Tănase” Vaslui

Membrii comunității „Șezătoarea Basarabia”, cu sprijinul Primăriei municipiului Chișinău, au venit în cadrul Zilelor Culturale …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *