Un puști din Bârlad, reținut de polițiști pentru tâlhărie

Poliţiştii au reţinut un tânăr  în vârstă de 16 ani, din municipiul Bârlad, județul Vaslui, bănuit de comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată.

Polițiști din cadrul Biroului de Investigații Criminale  a Poliției Municipiului Bârlad au probat activitatea infracțională  a unui minor în vârstă de 16 ani, din municipiul Bârlad, județul Vaslui, bănuit de comiterea infracţiunii de tâlhărie calificată.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că, în seara de 4 februarie, minorul, aflându-se în zona Stadion din municipiul Bârlad,  a urmărit un bărbat în vârstă de 70 de ani, în timp ce acesta își făcea cumpărăturile.

Urmărirea a continuat până pe strada Vasile Pârvan , iar când persoana vătămată a intrat într-o scară de bloc, minorul a imobilizat-o și din buzunarul cojocului i-a sustras telefonul mobil și suma de 30 de lei.

În cursul zilei de 5 februarie, tânărul a fost reținut pentru 24 de ore, ulterior acesta fiind prezentat instanței de judecată, care a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile.

Cercetările sunt continuate de către polițiști, în vederea probării întregii activități infracționale.

Despre Actual Vaslui

Vezi şi

Tânăr din Bârlad reținut pentru trafic de droguri

La data de 27 iunie a.c., polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Vaslui, împreună …

Autoritățile se pregătesc de perioada caniculară

Având în vedere atenționările Ministerului Mediului, Apelor și Pădurilor – Administrația Națională de Meteorologie, privind …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *