Un puști din Bârlad a fost reținut de polițiști, după ce a tâlhărit o bătrână în casa scării

Poliţiştii bârlădeni au reținut un tânăr de 17 de ani din Bârlad, județul Vaslui, bănuit de comiterea infracțiunii de tâlhărie.

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Bârlad au probat activitatea infracțională a unui tânăr de 17 ani, din municipiul Bârlad, bănuit de comiterea infracțiunii de tâlhărie.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit că în data de 19 ianuarie a.c., ora 13:00, persoana bănuită de comiterea infracțiunii ar fi deposedat, prin smulgere, persoana vătămată (o bătrână de 81 de ani) de o poșetă în care se afla o sumă de bani și bunuri personale.

Infracțiunea s-ar fi produs pe casa scării blocului în care locuiește persoana vătămată, din zona Pieței Mici a municipiului Bârlad.

Urmare a probatoriului administrat, în cursul zilei de astăzi, 9 februarie a.c., poliţiştii au luat față de tânăr măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore, acesta urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, pentru dispunerea unei măsuri preventive.

Cercetările sunt continuate de către polițiști, în vederea probării întregii activități infracționale.   

Despre Actual Vaslui

Vezi şi

Instituții ale statului, amendate pentru modul defectuos de asigurare a securității propriilor unități

În perioada ianuarie – februarie 2021, polițiștii Compartimentului „Sisteme de Securitate” din cadrul Serviciului de …

Patroni amendați și cu marfa confiscată

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui – Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *