Un primar a marcat Ziua Comunei printr-o festivitate de premiere a elevilor cu rezultate la școală

Deși măsurile restrictive din cauza epidemiei de coronavirus l-a împiedicat să organizeze Ziua comunei, primarul Sorin Scutelnicu a ținut să puncteze evenimentul care aduna sute de gărceneni din toată lumea, printr-o festivitate de premiere a elevilor cu rezultate deosebite la școală, din clasele de gimnaziu și liceu.

Și în ultimul an au fost mulți copii care au demonstrat că indiferent de unde vii, dacă îți place, poți obține rezultate excelente la școală.

Astfel, aceștia au fost invitați de primar în fața Căminului Cultural și au fost urcați pe scenă, pentru a fi cunoscuți și dați exemplu pentru întreaga comunitate.

”După cum ştiți, festivitatea de premiere avea loc de Ziua Comunei, dar din cauza situației epidemiologice din țara noastră, am optat pentru o premiere într-un cadru restrâns, cu respectarea măsurilor impuse de autorități. Felicitări copiilor, profesorilor şi părinților! Fie-vă anii de şcoală zbor lin, plin de realizări! Nu uitați că şcoala este aceea care vă formează ca personalitate şi vă deschide drumul în viață!”, a spus primarul Sorin Scutelnicu.

În total au fost premiați 24 de elevi de gimnaziu și 12 de liceu.

Despre Actual Vaslui

Vezi şi

Tabără de meșteșuguri tradiționale la Școala ”Constantin Parfene” Vaslui

Peste 180 de elevi au participat la cea de a zecea ediţie a Taberei de …

Zilele Școlii ”Constantin Parfene” Vaslui

Gimnaziul ”Constantin Parfene” Vaslui s-a aflat în sărbătoare, organizând o nouă ediție a ”Zilelor școlii”. …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *