Un negreștean, cu alcoolemie de peste 1 la mie, a încercat să scape cu fuga de polițiști: A fost prins și riscă pușcărie!

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Negrești și jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Vaslui, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe drumul județean DJ 248B, în orașul Negrești, județul Vaslui, au efectuat semnalul regulamentar de oprire față de un autoturism înmatriculat în județul Iași care se deplasa sinuos dinspre localitatea Căzănești spre orașul Negrești.

Bărbatul aflat la conducerea autoturismului a încercat să facă schimb de locuri cu o persoană aflată în autoturism și fiindcă nu a reușit a părăsit autoturismul, încercând să își asigure scăparea fugind pe câmp. A fost însă prins, imobilizat și identificat.

Întrucât bărbatul de 38 de ani, din Negrești, emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând o valoare de 1,14 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la Serviciul Județean de Medicină Legală Vaslui, în vederea recoltării de probe biologice.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ”conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanţe”.

Despre Actual Vaslui

Vezi şi

Problemele persoanelor seropozitive, discutate în cadrul dezbaterii „Nu-ţi feri privirea!”, organizată de Asociaţia „Iris”

Problemele persoanelor seropozitive din judeţul Vaslui au fost discutate, joi, în cadrul unei dezbateri organizate …

Un moldovean a fost prins la Albița cu 80.000 de euro și 70 de pachete cu țigări

Echipa comună de control din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albiţa a descoperit la …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *