Un moldovean, cercetat pentru conducere în stare de ebrietate, prins în timp ce încerca să treacă în România, pe la Albița

Poliţiştii de frontieră din Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa au depistat şi reţinut un bărbat cu cetăţenie română și R. Moldova căutat de autorităţile române, pentru săvârşirea infracţiunii de conducere sub influența băuturilor alcoolice.

În ziua de 29 mai a.c, în jurul orei 01.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa /I.T.P.F. Iaşi, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, pentru a intra în ţară, pasager într-un camion înmatriculat în R.Moldova, un bărbat cu cetăţenie română și R. Moldova, în vârstă de 53 de ani.

”La controlul de frontieră, colegii noştri au constatat că pe numele bărbatului era emisă o alertă de către autorităţile din România, cu mențiunea  căutat în vederea arestării, acesta fiind cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de conducere sub influența băuturilor alcoolice”, a spus Irina Mirică, purtătorul de cuvânt al Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Vaslui.

Persoana în cauză a fost predată unei echipe operative din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale a I.P.J. Vaslui în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

Despre Actual Vaslui

Vezi şi

Autocamion furat din Spania, descoperit la Albița

Poliţiştii de frontieră din Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa au depistat la controlul de …

Vasluienii au venit în număr mare la ”Noaptea muzeelor”

Noaptea muzeelor a început cu aglomeratie la Muzeul Județean ”Ștefan cel Mare” Vaslui, instituție aflată …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *