Un moldovean a încercat să treacă pe la Vama Albița cu un autoturism furat din Anglia

Poliţiştii de frontieră din Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa au descoperit şi reținut pentru continuarea cercetărilor un autoturism, marca BMW, care figura în bazele de date ca fiind furat din Marea Britanie.

În data de 31 ianuarie a.c., în Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa – I.T.P.F. Iași, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control necesare trecerii frontierei, pentru a ieşi din ţară, C.D., cu cetățenie română și R. Modova, în vârstă de 33 de ani, care transporta cu ajutorul unei platforme un  autoturism marca BMW, înmatriculat în Marea Britanie.

”Existând suspiciuni cu privire la situaţia juridică a autoturismului în cauză,  colegii noștri au efectuat verificări suplimentare, ocazie cu care au constatat că autoturismul figurează în bazele de date ca fiind bun căutat pentru confiscare, semnalare introdusă de autoritățile din Marea Britanie. Cu privire la aspectele constatate, bărbatul a declarat că a achiziționat autoturismul din Craiova, contra sumei de 1.250 de euro și  că nu are cunoștință despre faptul că acesta este furat sau implicat în vreun litigiu”, a declarat Irina Mirică, purtătorul de cuvânt al STPF Vaslui.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de  furt, iar autoturismul, în valoare de 61.000 de lei, a fost reținut în vederea continuării cercetărilor.

Despre Actual Vaslui

Vezi şi

Ziua Femeii, marcată în avans de Asociația ArtEst Vaslui

La exact 3 ani de la înființarea Asociației Culturale ArtEst, după organizarea a numeroase ateliere …

Patronii și angajații restaurantelor și barurilor din Bârlad au ieșit în stradă

Patronii de restaurante și cafenele din Bârlad au ajuns la limita răbdării. În pragul falimentului, …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *