ActualitateLocal

Un medic oftalmolog de la SJU, infectat cu SARS-CoV-2, a decedat: el era nevaccinat!

Un medic oftalmolog angajat al Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Vaslui, care activa în cadrul Ambulatoriului de Specialitate, a decedat după ce s-ar fi infectat cu SARS-CoV-2, el fiind originar din Republica Moldova şi nevaccinat împotriva COVID-19.

”În aceste clipe de adâncă tristeţe este foarte greu să ne găsim cuvintele, pentru că nimic nu poate umple golul lăsat în sufletele celor apropiaţi odată cu pierderea fiinţei iubite. Cu regret trebuie să anunţăm că ne-a părăsit, cel care a fost medic specialist oftalmolog Ciobanu Vladimir, doctor în cadrul Ambulatoriului Integrat al SJU Vaslui. Sincere condoleanţe familiei îndoliate! Dumnezeu să-i odihnească sufletul în pace!”, au transmis reprezentanţii spitalului pe pagina de Facebook a instituţiei.

Originar din Republica Moldova, medicul a decedat la Chişinău, el nefiind luat în evidenţă cu COVID-19 de Direcţia de Sănătate Publică Vaslui.

Potrivit reprezentanţilor spitalului vasluian, bărbatul se afla în concediu încă din luna septembrie şi ar fi fost nevaccinat.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button