Tuesday , 31 January 2023, 11:40

Un inconștient din Bârlad s-a urcat la volan fără a avea permis de conducere și a produs un accident rutier

Polițiștii Biroului Rutier Bârlad, din cadrul Poliției Municipiului Bârlad, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe strada Mihai Eminescu din municipiul Bârlad, județul Vaslui, au depistat un autoturism înmatriculat în județul Vaslui, condus de către un tânăr de 20 de ani, care a provocat un  eveniment rutier soldat cu pagube materiale.

Șoferul autoturismului a înmânat polițiștilor rutieri un permis de conducere, asupra căruia exista suspiciunea de a fi fals.

Procedând la efectuarea de verificări, polițiștii au constatat că acesta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. În urma testării cu aparatul alcooltest, rezultatul a fost negativ.

Cercetările sunt continuate de către polițiști, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, în vederea stabilirii și probării activității infracționale, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „conducerea unui vehicul pe drumurile publice fără a deține permis de conducere”, „falsul material în înscrisuri oficiale” și „uzul de fals”.

Despre Actual Vaslui

Vezi şi

Tânăr reținut după ce i-a furat telefonul unei femei pe o stradă din Bârlad

Poliţiştii Biroului Investigații Criminale, din cadrul Poliției Municipiului Bârlad, au reținut un bărbat de 32 …

Bărbat din Laza reţinut de poliţişti după ce a agresat două pisici

Un bărbat în vârstă de 31 de ani din comuna Laza a fost reţinut de …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *