ActualitateLocal

Un hușean, atacat cu un cuțit pe o stradă din oraș!

Poliţiştii din cadrul Poliției Municipiuui Huși au reţinut un bărbat, din comuna Tătărani, județul Vaslui, bănuit de comiterea infracțiunii de lovire sau alte violențe.

Polițiștii  Biroului de Investigați Criminale din cadrul Poliției Municipiului Huși au probat activitatea infracțională a unui tânăr în vârstă de 19 ani, din localitatea Bălțați, comuna Tătărani, bănuit de comiterea infracţiunii de lovire sau alte violențe.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că, în data de 07 ianuarie a.c., ora 13:00, bărbatul cercetat ar fi lovit un autoturism ce se deplasa pe strada Nicolae Cișman, din municipiul Huși, condus de un bărbat în vârstă de 29 de ani, din municipiul Huși, județul Vaslui.  

În urma acestui eveniment, între cei doi s-ar fi iscat un conflict spontan, moment în care tânărul, în vârstă de 19 ani i-ar fi aplicat bărbatului în vârstă de 29 de ani, mai multe lovituri cu un obiect tăietor ascuțit în zona pieptului.

Ca urmare a agresiunii, bărbatul în vârstă de 29 de ani a suferit leziuni ce vor necesita 5 – 6 zile de îngrijiri medicale pentru vindecare.

”În data de 08 ianuarie a.c., ca urmare a administrării probatoriului, poliţiştii  au luat față de bărbatul de 19 ani măsura reținerii, pentru o perioadă de 24 de ore. Acesta urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Huși cu propunerea luării unei măsuri preventive”, a declarat Bogdan Gheorghiță, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.  

Cercetările sunt continuate de către polițiști, în vederea stabilirii și probării întregii activități infracționale a bărbatului, fiind efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe, tulburarea ordinii și liniștii publice și distrugere. 

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button