Thursday , 29 September 2022, 23:20

Un hunedorean a lăsat o bărmăniță din Vaslui fără suma de 14.600 lei

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale, din cadrul Poliției Municipiului Vaslui, au identificat și documentat activitatea infracțională a unui bărbat, în vârstă de 36 de ani, din județul Hunedoara, care domicilia fără forme legale în comuna Ivănești, județul Vaslui, bănuit de comiterea unei infracțiuni de furt calificat.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii Biroului de Investigații Criminale Vaslui au stabilit că, în ziua de 13 noiembrie 2021, ora 20.00, bărbatul aflat într-un bar din municipiul Vaslui, profitând de neatenția gestionarei, ar fi sustras o sumă de bani (peste 14.600 lei) aflată sub tejgheaua barului.

În data de 20 noiembrie a.c., în baza probatoriului administrat, polițiștii vasluieni au luat față de bărbat măsura reținerii pe o perioadă de 24 de ore. În cursul zilei de ieri, 21 noiembrie 2021, bărbatul a fost prezentat Judecătoriei Vaslui, care a dispus arestarea sa preventivă, pentru 30 de zile.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii vasluieni, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, în vederea stabilirii și probării întregii activități infracționale a bărbatului.

Despre Actual Vaslui

Vezi şi

„Conduita preventivă salvează vieți” este mesajul transmis de polițiștii vasluieni

În perioada septembrie 2022 – martie 2023, polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean …

Amenzi în valoare de peste 1,2 milioane de lei, date de comisarii Gărzii de Mediu de la începutul anului

Reprezentanţii Comisariatului Judeţean Vaslui al Gărzii Naţionale de Mediu au dat amenzi în valoare de …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *