Un hoț, ”îndrăgostit” de oalele din lut, prins de polițiștii bârlădeni

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Bârlad au reținut un bărbat, din municipiul Bârlad, județul Vaslui, bănuit de săvârșirea a două infracțiuni de furt.

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Bârlad au probat activitatea infracțională a unui bărbat, în vârstă de 39 de ani, din municipiul Bârlad, bănuit de comiterea infracțiunii de furt.

Polițiștii bârlădeni au stabilit că, în data de 31 august 2021, bărbatul cercetat ar fi sustras două oale din lut, ce erau oferite spre vânzare de către un bărbat în vârstă de 63 de ani, din comuna Voinești, județul Iași, în zona cartierului Podeni din municipiul Bârlad.

De asemenea, în data de 2 septembrie a.c., bărbatul în vârstă de 39 de ani, din municipiul Bârlad, județul Vaslui, în timp ce se afla pe bulevardul Republicii din municipiul Bârlad, ar fi sustras dintr-un magazin articole vestimentare expuse spre vânzare.

În data de 8 septembrie a.c., în urma probatoriului administrat, poliţiştii l-au reținut pe bărbat, pentru o perioadă de 24 de ore. Astăzi, 9 septembrie 2021, acesta urmează a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, pentru dispunerea unei măsuri preventive.

Cercetările sunt continuate de către polițiști, în vederea probării întregii activități infracționale a bărbatului.     

Despre Actual Vaslui

Vezi şi

Tânăr din Bârlad reținut pentru trafic de droguri

La data de 27 iunie a.c., polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Vaslui, împreună …

Autoritățile se pregătesc de perioada caniculară

Având în vedere atenționările Ministerului Mediului, Apelor și Pădurilor – Administrația Națională de Meteorologie, privind …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *