Un bulgar prins cu permis de conducere fals la Albița

Poliţiştii de frontieră din cadrul  Punctului de Trecere a Frontierei Sculeni efectuează cercetări cu privire la un bulgar care a prezentat la controlul de frontieră un permis de conducere fals, deși nu deținea permis de conducere valabil pentru nici o categorie de vehicule.

În data de 12 octombrie a.c., în jurul orei 08.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Sculeni /I.T.P.F. Iaşi, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, pentru a ieși din ţară, conducând un autoturism marca Mazda, un cetățean bulgar, în vârstă de  66 de ani

”La controlul de frontieră, bărbatul a prezentat  un permis de conducere cu însemnele autorităţilor din Ucraina, valabil pentru categoriile A, B, C, C1, CE. Având suspiciuni cu privire la autenticitatea documentului, au fost efectuate verificări suplimentare, ocazie cu care s-a constatat că permisul nu îndeplineşte condiţiile de formă şi fond ale unuia autentic, fiind fals. În urma verificărilor efectuate, colegii noştri au constatat că bărbatul nu este posesor de permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule”, a declarat Irina Mirică, purtătorul de cuvânt al STPF Vaslui.

Cu privire la cele constatate, acesta a declarat că a procurat permisul de conducere descoperit la controlul de frontieră în luna iulie a.c., din Odessa, prin intermediul unui cetăţean ucrainian, ale cărui date nu le cunoaşte, contra sumei de 150 dolari.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de uz de fals, complicitate la fals material în înscrisuri oficiale și conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

Despre Actual Vaslui

Vezi şi

Bărbat găsit mort, după ce a fost strivit de propriul tractor

Pompierii militari din cadrul Detașamentului de pompieri Vaslui, inclusiv Garda II Negrești au intervenit cu …

S-a turnat asfalt pe DJ 241C, de la Dragomirești până la limita cu județul Bacău

Încă o investiție prin PNDL 2 este aproape finalizată. Constructorul a turnat asfalt pe Drumul …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *